CrazYD


 
AnasayfaPortaLGaleriSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Robert Knepper

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
T-Bag
Yönetim KuruLu Üyesi
Yönetim KuruLu Üyesi
avatar

Mesaj Sayısı : 1248
Yaş : 26
Nerden : In Flames
Ruh HaLi :
Müzik :
Fanatik :
Kayıt tarihi : 21/07/08

MesajKonu: Robert Knepper   Perş. 7 Ağus. - 12:31



Bir veterinerin oğlu olan Robert Knepper, Fremont, Ohio'da doğdu ve Toledo yakınlarında bir yer olan Maumee'de yetişti. O büyürken, annesi halk tiyatrosunun malzeme departmanında çalışıyordu ve Knepper da böylece oyunculuğa ilgi duymaya başladı. Yıllarca halk tiyatrosunda ve lise organizasyonlarında yer aldı. Daha sonra Northwestern Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Şimdi, Güney California'da yaşamaktadır.

Filmografi

Prison Break ( T-Bag Rolünde )
Transporter 3 (2009)
Turok: Son of Stone (2007)
Hitman (2007)
Good Night, and Good Luck (2005)
Hostage (2005)
Species III (2004)
The Pennsylvania Miners' Story (2002)
Topa Topa Bluffs (2002)
Swatters (2002)
Lady in the Box (2001)
Jackie, Ethel, Joan: The Women of Camelot (2001)
Love & Sex (2000)
Absence of the Good (1999)
Kidnapped in Paradise (1999)
The Stringer (1998)
Phantoms (1998)
Interstate 5 (1998)
You Are Here (1997)
Everyone Says I Love You (1996)
Under Heat (1996)
Crimes of Passion: Voice from the Grave (1996)
Jaded (1996)
The Undercover Kid (1996)
Dead of Night (1996)
Search and Destroy (1995)
MugShot (1995)
Getting Out (1994)
Pointman (1994)
Zelda (1993)
When the Bough Breaks (1993)
Where the Day Takes You (1992)
Gas Food Lodging (1992)
Perry Mason: The Case of the Fatal Fashion (1991)
Session Man (1991)
Young Guns II (1990)
Renegades (1989)
D.O.A. (1988)
Made in Heaven (1987)
Police Story: The Freeway Killings (1987)
Wild Thing (1987)
That's Life! (1986)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.myspace.com/nemesis__6
IceBLue
קคtг๏ภ
קคtг๏ภ
avatar

Mesaj Sayısı : 1238
Yaş : 25
Nerden : South Park
Fanatik :
Kayıt tarihi : 20/07/08

MesajKonu: Geri: Robert Knepper   Perş. 7 Ağus. - 12:38

Poşet çay

_________________
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://crazyd.wwooww.net
T-Bag
Yönetim KuruLu Üyesi
Yönetim KuruLu Üyesi
avatar

Mesaj Sayısı : 1248
Yaş : 26
Nerden : In Flames
Ruh HaLi :
Müzik :
Fanatik :
Kayıt tarihi : 21/07/08

MesajKonu: Geri: Robert Knepper   Perş. 7 Ağus. - 12:42

Theodore-Bagwell

oluyo, poşet çay fln diil
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.myspace.com/nemesis__6
IceBLue
קคtг๏ภ
קคtг๏ภ
avatar

Mesaj Sayısı : 1238
Yaş : 25
Nerden : South Park
Fanatik :
Kayıt tarihi : 20/07/08

MesajKonu: Geri: Robert Knepper   Perş. 7 Ağus. - 13:09

ismi güzeLmiş

_________________
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://crazyd.wwooww.net
Sponsored content




MesajKonu: Geri: Robert Knepper   

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Robert Knepper
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
CrazYD :: EğLence :: Tv - Sinema :: Yabancı Oyuncular-
Buraya geçin: