CrazYD


 
AnasayfaPortaLGaleriSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Kevin Costner

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
T-Bag
Yönetim KuruLu Üyesi
Yönetim KuruLu Üyesi
avatar

Mesaj Sayısı : 1248
Yaş : 26
Nerden : In Flames
Ruh HaLi :
Müzik :
Fanatik :
Kayıt tarihi : 21/07/08

MesajKonu: Kevin Costner   Çarş. 6 Ağus. - 23:27


Üniversitede işletme okuyan Kevin Costner mezuniyetten hemen sonra gerçekten yapmak istediğinin oyunculuk olduğuna karar verdi ve geceleri oyunculuk derslerine, gündüzleri de sahne yönetmenliğine devam etti.

1981'de yönetmenleğini Jim Wilson'ın yaptığı "Stacy's Knights" filmi ile ilk kez sinemaya adım attı.

İkinci filmi Lawrance Kasdan'ın yaptığı "The Big Chill"de ise görünmesiyle kaybolması bir oldu. Oynadığı bu kısa bölüm de kurgu sırasında atıldı. Bu yüzden onun oyunculuk anlamında ilk gerçek deneyimi PBS televizyonu için yapılan ve bir nükleer kıyamet öyküsüne dayanan "Testament"tan sonra "Fandanga"da oldu.

Kevin Costner, Lawrance Kasdan'ın western filmi "Silverado"dan sonra John Badham'ın "Amerikan Flyers" filminde rol aldı. Ardından "The Untouchables", "No Way Out" gibi kendisine uluslararası alanda kendisine başarı kazandıran filmler geldi.

"Bull Durham", "Field of Dreams", "Dances With Wolves" gibi filmler Kevin Costner'ın oyunculuk alanında önemli filmleri oldu. Hatta Amerikan yerlileriyle karşılaşan bir süvariyi canlandırdığı "Dances With Wolves" filmi 12 dalda Oscar'a aday oldu ve tam 7 dalda oscar aldı.

Filmografi
Stacy's Knights (1982)
Chasing Dreams (1982)
Night Shift (1982)
Frances (1982)
Table for Five (1983)
The Big Chill (1983)
Testament (1983)
The Gunrunner (1984)
Fandango (1985)
Silverado (1985)
American Flyers (1985)
Sizzle Beach, U.S.A. (1986)
Shadows Run Black (1986)
The Untouchables (1987)
No Way Out (1987)
Bull Durham (1988)
Field of Dreams (1989)
Revenge (1990) (aktör ve yapımcı)
Dances with Wolves (1990) (aktör, yapımcı ve yönetmen)
Madonna: Truth or Dare (1991) (dokümenter)
Robin Hood: Prince of Thieves (1991) (aktör, yapımcı)
JFK (1991)
Oliver Stone (1992) (dokümenter)
Beyond 'JFK': The Question of Conspiracy (1992) (dokümenter)
The Bodyguard (1992) (aktör, yapımcı)
Amazing Stories: Book One (1992), bölüm: The Mission,
A Perfect World (1993)
A Century of Cinema (1994) (dokümenter)
Wyatt Earp (1994) (aktör, yapımcı)
The War (1994)
Waterworld (1995) (aktör, yapımcı, yönetmen)
Tin Cup (1996)
Sean Connery, An Intimate Portrait (1997) (dokümenter)
The Postman (1997) (yönetmen, yapımcı, aktör)
Message in a Bottle (1999) (aktör, yapımcı)
For Love of the Game (1999)
Play It to the Bone (1999) (Cameo)
Thirteen Days (2000) (aktör, yapımcı)
3000 Miles to Graceland (2001)
Dragonfly (2002)
Open Range (2003) (aktör, yönetmen , yapımcı)
The Upside of Anger (2005)
Rumor Has It (2005)
The Guardian (2006)
Mr. Brooks (2007)
Swing-Vote (çekim aşamasında)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.myspace.com/nemesis__6
IceBLue
קคtг๏ภ
קคtг๏ภ
avatar

Mesaj Sayısı : 1238
Yaş : 25
Nerden : South Park
Fanatik :
Kayıt tarihi : 20/07/08

MesajKonu: Geri: Kevin Costner   Perş. 7 Ağus. - 12:10

Adamım ya king seviyorum I love you

_________________
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://crazyd.wwooww.net
T-Bag
Yönetim KuruLu Üyesi
Yönetim KuruLu Üyesi
avatar

Mesaj Sayısı : 1248
Yaş : 26
Nerden : In Flames
Ruh HaLi :
Müzik :
Fanatik :
Kayıt tarihi : 21/07/08

MesajKonu: Geri: Kevin Costner   Perş. 7 Ağus. - 12:23

Kusursuz Dünya diye bi filmi var, yk böyle bişey !
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.myspace.com/nemesis__6
IceBLue
קคtг๏ภ
קคtг๏ภ
avatar

Mesaj Sayısı : 1238
Yaş : 25
Nerden : South Park
Fanatik :
Kayıt tarihi : 20/07/08

MesajKonu: Geri: Kevin Costner   Perş. 7 Ağus. - 12:36

Çok aramıştın o fiLmi king

_________________
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://crazyd.wwooww.net
T-Bag
Yönetim KuruLu Üyesi
Yönetim KuruLu Üyesi
avatar

Mesaj Sayısı : 1248
Yaş : 26
Nerden : In Flames
Ruh HaLi :
Müzik :
Fanatik :
Kayıt tarihi : 21/07/08

MesajKonu: Geri: Kevin Costner   Perş. 7 Ağus. - 12:44

nhah aynen Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.myspace.com/nemesis__6
Sponsored content




MesajKonu: Geri: Kevin Costner   

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Kevin Costner
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
CrazYD :: EğLence :: Tv - Sinema :: Yabancı Oyuncular-
Buraya geçin: