CrazYD


 
AnasayfaPortaLGaleriSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Christian Bale

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
T-Bag
Yönetim KuruLu Üyesi
Yönetim KuruLu Üyesi
avatar

Mesaj Sayısı : 1248
Yaş : 26
Nerden : In Flames
Ruh HaLi :
Müzik :
Fanatik :
Kayıt tarihi : 21/07/08

MesajKonu: Christian Bale   Çarş. 6 Ağus. - 23:01




Gerçek Adı: Christian Charles Philip Bale
Doğum Yeri: Haverfordwest, Pembrokeshire, Galler
Doğum Tarihi: 30.01.1974
Boy : 1.88 m

Onu Ünlü Yapan Ne?
Steven Spielberg'ün Empire of the Sun (1987 ) filmindeki James Graham rolü ile tanındı.

Birliktelikleri
Eşi: Sibi Blasic, 2000'de evlendiler

Ailesi
Büyükbabası: Komedyen
Babası: David Bale, pilot
Kardeşi: Erin Bale, müzisyen
Kardeşi: Sharon Bale, profesyonel bilgisayarcı
Kardeşi: Louise Bale, yönetmen, aktris

Ödüllerinden Bazıları
1987: National Board of Review Special Citation - En iyi performans sahibi genç, Empire of the Sun

Eğitim
- 90'larda Güney Kaliforniya'da bir kolejde okudu.

Meraklısına

* Newsies ve Swing Kids filmlerinin dans sahneleri için 10 hafta boyunca dans ve askeri sanat dersleri almıştı.
* Çok iyi bir binici..
* Farklı filmlerde farklı aksanlarda konuşabiliyor.
* "Charlotte's Web"i okuduktan sonra kırmızı et yemiyor
* Greenpeace gibi birçok organizasyonda aktif olarak çalışıyor.
* 1983'te 9 yaşındayken ilk kez bir reklamla ekranlarda yer almıştı
* İngiltere, Portekiz ve Kaliforniya (ABD)'da yaşıyor.
* Karısıyla Winona Ryder'ın yardımıyla tanışmıştı, Eşi Winona'nın kişisel yardımcısıydı.

Filmografi

* Rescue Dawn (2006)
* Harsh Times (2006)
* The New World (2005)
* Batman Begins (2005)
* Machinist, The (2004)
* Equilibrium (2002)
* Reign of Fire (2002)
* Laurel Canyon (2002)
* Captain Corelli's Mandolin (2001)
* Shaft (2000)
* American Psycho (2000)
* Midsummer Night's Dream, A (1999)
* All the Little Animals (1998)
* Velvet Goldmine (1998)
* Metroland (1997)
* Portrait of a Lady, The (1996)
* Secret Agent, The (1996)
* Pocahontas (1995) (seslendirme)
* Little Women (1994)
* Prince of Jutland (1994)
* Swing Kids (1993)
* Newsies (1992)
* Henry V (1989)
* Empire of the Sun (1987)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.myspace.com/nemesis__6
kullanıcı_adı
Advanced Member
Advanced Member
avatar

Mesaj Sayısı : 139
Ruh HaLi :
Kayıt tarihi : 05/08/08

MesajKonu: Geri: Christian Bale   Çarş. 6 Ağus. - 23:09

makinist te dehşetti bu adam tmmdr batman imajınada cuk diye oturdu Cool
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
T-Bag
Yönetim KuruLu Üyesi
Yönetim KuruLu Üyesi
avatar

Mesaj Sayısı : 1248
Yaş : 26
Nerden : In Flames
Ruh HaLi :
Müzik :
Fanatik :
Kayıt tarihi : 21/07/08

MesajKonu: Geri: Christian Bale   Çarş. 6 Ağus. - 23:15

Bu adama kıl oluyodum nedensiz bi şekilde şimdi aynen nedensiz bi şekilde ısındım, iyi oyuncu. Ağız kısmı hoşuma gidiyo bnm, wampir gibi dişleri var jocolor
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.myspace.com/nemesis__6
kullanıcı_adı
Advanced Member
Advanced Member
avatar

Mesaj Sayısı : 139
Ruh HaLi :
Kayıt tarihi : 05/08/08

MesajKonu: Geri: Christian Bale   Perş. 7 Ağus. - 0:42

sigara kağıdı gibi dudaklar Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
T-Bag
Yönetim KuruLu Üyesi
Yönetim KuruLu Üyesi
avatar

Mesaj Sayısı : 1248
Yaş : 26
Nerden : In Flames
Ruh HaLi :
Müzik :
Fanatik :
Kayıt tarihi : 21/07/08

MesajKonu: Geri: Christian Bale   Perş. 7 Ağus. - 11:47

bu resimdede sağlam çıkmış hea Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.myspace.com/nemesis__6
Sponsored content




MesajKonu: Geri: Christian Bale   

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Christian Bale
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
CrazYD :: EğLence :: Tv - Sinema :: Yabancı Oyuncular-
Buraya geçin: